5 de îngrijire necesare pentru mâini și unghii

Ne-am adunat pentru tine 5 sfaturi infailibile de a pune mâna uitat vii, uimitoare și unghiile tale nu sunt nocive.

Astăzi vreau să împărtășesc cu voi 5 sfaturi de ingrijire a mainilor si unghiilor. Există o mulțime de rețele, și, evident, în Belelú, dar în acest caz, știu că toate sfaturile menționate sunt necesare, ușor de desfășurarea, și foarte în fiecare zi, și nu necesită un efort mare. Astfel încât să ia act și să aplice în practică.

  1. Hidratează mâinile tale

De fiecare dată când vă spălați, după absolvire, un pod, o crema hidratanta. Iar în viitor se usuce. Este un obicei pe care este necesar de a cumpăra. Conduce un tub cu crema in geanta ei și să fie un prieten în spațiul de lucru.

Dacă nu sunteți sigur ce marca cumpara, am recomandăm să încercați să face propria crema hidratanta de la domiciliu: este mai ușor decât crezi.

  1. Nu режь unghiile lor: límalas

Foarfece și cortauñas fac, că unghiile devin fragile. Dacă acestea sunt prea lungi, utilizați taiere pentru rebajarlas și să le dea o formă.

Nu același lucru se întâmplă și cu unghiile de la picioare, care rezista alicatas sau cortauñas fără probleme, înainte de a-i pasă în Lima.

  1. Nu tăieturi cuticulele

Cuticula servește pentru a menține sănătos unghiilor și, dacă scurte, retirarás acest suflet de protecție. Spune la revedere de la mici foarfece pentru manichiură, care greșit se referă cuticula și pielea din jurul unghiilor. Este mai bine decât remojes mâinile în apă caldă, și apoi împinge cuticulele cu ajutorul bastoane din lemn de portocal.

  1. Se aplică email pe baza anterior culoare

Ca unghiile au poros structura, ele pot absorbi de culoare smalt, de aceea este important să aplicatie până la stratul de bază. După, atunci când faceți clic pe tapet, se pune un strat de protecție transparent. Astfel unghiile tale vor dura mai mult timp pictate.

  1. Exfoliaza mâinile cu masca

Ideea este că, vedeți mâinile tale, cum să aibă grijă de fata si restul corpului. Scrubs fac pielea sa arate mai netedă și întinerită. Nimic complicat, este suficient o dată pe săptămână mezcles un pic de ulei de măsline cu lămâie și zahăr, și veți obține un amestec în mâini, freca, apoi se spală în apă caldă. Veți vedea care este diferența.

Alte sfaturi utile

Acum, dacă doriți să pună în aplicare unele de îngrijire extra, ele pot servi:

Este folosit masca cu vitamina E pentru cuticule și unghii. Sunt vândute în magazine de frumusete. Prezentarea este foarte similar cu smalț, dar conținutul sticluta de ulei. Pune-l perie în cuticulele și unghiile înainte de a merge la culcare și lăsați-vă de un masaj.

Ochii umiditate: după ce se spală de mână și, înainte de a aplica crema hidratanta, sécatelas foarte bine, deoarece umiditatea poate slăbi unghiile.

Folosiți mănuși de protecție atunci când utilizați detergenți, speli vasele sau faci de lucru prin casa.

Mâinile tale sunt, de asemenea, nevoie de protecție solară. Amintiți-vă că razele UV pot afecta pielea de pe tot corpul.

Published by