DE ÎNGRIJIRE PENTRU UNGHII NATURALE

Noi vă va spune cum să aibă grijă de unghiile natural, pentru a oferi clienților săi o gamă completă de servicii pentru sanatate si frumusete.

În ciuda tuturor progreselor, care apar pe servicii de manichiura, cum acril, geluri sau emailuri se usuca repede, multe centre constată o creștere a numărului de clienți care aleg de îngrijire naturale. În timp ce unii caută serviciile pe care le presupune un pic de întreținere sau de arata arata mai clasic, alții cred că unghiile să „respire” și să se relaxeze la sculptate și chiar lacuri pentru unghii. „Unghiile nu respiră”, spune Dana Stern, un dermatolog din New York, specializat în îngrijirea unghiilor. „Primesc substanțe nutritive, de oxigen și de sânge, prin sânge, și nu din aer”. Cu toate acestea, Stern susține că nu este o idee rea de a purta unghiile fără mați. „Dacă vom observa o excesiv de exfoliere, uscarea, decolorarea sau vergeturi, arata unghiile natural, poate ajuta pentru a restabili și de a regenera celulele”, spune el.

În orice caz, specialiștii știu cât de important este să aibă grijă de unghii naturale la clienții lor, prin alegerea sau să nu poarte unghii sau unghiile tăiate. „Naturale-aceasta este baza pentru furnizarea fiecărui serviciu”, spune Rebecca Isa, creative director al companiei Zoe. „Emailuri, geluri și alte produse, în scopul de a arata manichiura permit să-și exprime sentimentele, emoțiile și pentru a regla imaginea, dar, dacă se dovedește că unghia este deteriorat până la punctul de a nu fi capabil de a face fără smalț, care este, atunci când există o problemă reală”. Deși sună foarte simplu, și să urmeze un proces-verbal în efectuarea de servicii de manichiură naturală-acest lucru este important, de îngrijire cuticula înainte de a da formă și strălucire, este întotdeauna necesar pentru a face recomandări corecte.

Gestionează cu apă

În centrul unghii Demi Moore’s Naturally Chic Nails Chicago, feedback-ul nu se înmoaie unghiile în mici boluri cu apă. Deși poate părea contraintuitiv, Moore a spus că acest pas determină provoca uscarea unghiilor, atunci, că, din cauza condițiilor meteorologice în locul lor, clientii primesc deja în exces. De fapt, dacă stau în apă poate duce la daune grave. „Unghiile-este ca un burete; extrem de absorbant”, spune Stern. „Atunci când apa iese și iese mereu în ele se realizează o presiune enormă asupra celulelor sensibile unghiilor, care poate duce la slăbirea, înmuiere și diferența”. În loc de remojarlas, puteți aplica un pic de apă și ulei pentru cuticule și frotarlas cu aceasta, presupune, Jen Mcclain, proprietara Complet Polished. În plus, ar trebui să recomande clienților să utilizeze mănuși la efectuarea unor acțiuni sau sarcini, în a căror mâini sunt în contact cu umezeala (spalat vase, spalat lenjerie, atunci când efectuați anumite tipuri de sport și așa mai departe), spune Stern.

Cu toate acestea, s-ar fi întâmplat în caz contrar, pentru pedichiură, deci, da, este de dorit inmuiati-va picioarele in apa, ca se potrivesc la aprobarea Moore, Mcclain și Isa. „Unghiile de la picioare, prin natura lor, sunt mai puternice decât mâinile”, spune Moore, „deoarece acestea sunt mai subtiri, sunt folosite în mod constant, și sunt întotdeauna expuse spre exterior, care se întinde la mai ușoară a distrugerii; în schimb, de la picioare, de obicei, protejate în șosete sau pantofi”. Moore susține că, în plus, remojando picioarele, ne asigurăm că se poate vindeca, ceea ce va ajuta asigura că acestea sunt curate, următoarele servicii. „Ajută, de asemenea, le ud, când acestea prezintă un pinten”, adaugă Moore. „Cu toate acestea, pentru a lucra cu ei, niciodată nu ar trebui să utilizați un cuțit pentru a utiliza mai bine пемзу”.

Îngrijirea cuticula

Când vine vorba de cuticula, Stern sfătuiește să nu taie-le. „Cuticula protejează unghia, pentru a bacteriile și fungii nu au pătruns va dăuna”. Cu toate acestea, atunci când există o creștere excesivă, sau apar bavuri, Isa spune că da, este posibil să se taie, ca un caz excepțional. Mcclain este de acord, și adaugă că plecarea lui natural duce la o scădere a hidrata cuticulele și empujarlas cu prudență. „Există cazuri în care cresc foarte mult, dar după ce se înmoaie și apăsăm încă o dată, apare o parte, care poate tăia”, spune ea. De multe ori cuticula deja arata bine doar pentru a obține o bună hidratare, ceea ce presupune că întreaga zonă din jurul lui beneficia, de asemenea, de a purta mai sănătos. „În cazul în care cuticulele, acestea sunt crapate si uscate, un pic de timp, și suprafața unghiei va fi deteriorat și manifesta crack”, spune Isa. O dată împins înapoi, și a fost de deshidratare, trebuie să consilieze clienții, aplicați ulei sau balsam de zi cu zi, atât pe unghiile de la mâini ca, pentru păstrarea de îngrijire pentru cuticule. „Atunci când sunteți acasă, efectuarea de manichiura, este mai bine să utilizați un băț de portocal pentru empujarlas”, spune ea. „Acest lucru va evita cuticulele cresc mai sus de unghii, oferind în același timp de creștere mai rapid și sănătos”.

Forme și luminozitate

Опиливания unghiilor naturale este o arta, dar face prea brusc, le poate face mult mai probabil pentru a rupe, a declarat, Isa, pentru că el insistă pe acest lucru cât mai lin. Același lucru se întâmplă în timpul lustruire de unghii. „Dacă o faci prea repede, puteți lăsa mici marcaje albe pe unghii”, spune Mcclain. Isa este recomandat să depună la distanță într-o singură direcție, din lateral spre centru. În plus, inginerie, unelte, care sunt folosite, pot fi de mare valoare. Moore a propus utilizarea de taiere pentru unghii naturale sau de sticlă, în timp ce Mcclain spune că unii clienți preferă să facă cu Lima (cereale 180), în ciuda faptului că unii au nevoie de mai mult de 240. „Mult depinde de tipul de unghii și lungimea de ce ai cumpara ceva”, spune ea. Puteți utiliza, de asemenea, un cub lustruitor ușor, în loc de bare de obicei”. Alegerea пилочки sau gumele potrivite, puteți oferi unghiile naturale forma și luminozitate, că face, că uite, strălucitoare și frumoasă.

belleza_cuidados naturales2

Cosmetice

Mulți clienți vor fi încântați să știe că unghiile naturale doar nevoie de Sfatul precedent, dar care, este posibil să vă faceți griji cu alte leziuni sau boli, dintre care unele pot avea nevoie de asistență medicală. În conformitate cu Isa, cele mai frecvente probleme sunt, de obicei, slabe unghiile, cioplit, descuamarea marginea liberă și vergeturi. „Această slăbiciune poate fi cauzată de lipsa de umiditate, conținut de sulf aminoacizi și proteine”, spune Isa. Dacă problema este legată de hidratare, utilizarea de uleiuri potrivite pentru a face acest lucru în pielea și în unghiei, astfel încât vă va fi. „Pentru a consolida unghii slabe, care au un dezavantaj conținut de sulf aminoacizi și proteine, aplicati top coat, care include următoarele componente în elaborarea ei”, presupune, Isa.

Pauze sau descamaciones necesită lustruire se realizează pe întreaga suprafață, până când aceasta va rămâne netedă, poate fi chiar așa, că va trebui să taie, spune Isa. „Acest lucru este similar cu probleme de split se termină: problema nu va fi eliminat, dacă nu va fi scoasă”, – explică el. Vergeturile și profunde liniile de pe unghii pot fi un strat de bază, ca mărturie pentru acest lucru. Pentru cu leziuni sau defecte, produse de dinti si de limpezire, dar, de asemenea, BB cream, pot face minuni.

Analizează încălcările

Există multe probleme care pot fi tratate în centrul orașului. Moore susține că a văzut tot felul de tulburări de unghii, în ceea ce privește modificări de culoare, ruperea sau ciuperci. „Dacă nu există ciuperci și probleme vă permite să facă o manichiură, eu fac, dar este important să ia în considerare semnele de leziuni și de a recomanda pentru a vizita un dermatolog”. Connie Flagg, unghii tehnice din Los Angeles, are în vedere întotdeauna, în detaliu unghii clienții săi, pentru a afla dacă problema va disparea de la sine sau poate avea nevoie de asistență medicală. „Unghiile, care arată, uscate, sunt pe coperți, sau au mici pete albe, de obicei, sunt indicate în cazurile în care smalțul este eliminat direct mâini, utilizați pentru îndepărtarea lac de unghii”, spune Flagg. „Cu toate acestea, unele probleme și boli necesită diagnostic și protocolul de tratament, este indicat un dermatolog sau подолог. Știind limitele sale în termeni de ceea ce puteți oferi clienților dvs., vă va ajuta să câștige respectul”.

În cele din urmă, profesioniști unghiile nu trebuie să se simtă obligați să trateze acele probleme sau daune, care se află dincolo de raza de acțiune. Se recomandă asistență medicală, dacă este necesar, în plus, să acorde o atenție la toate sfaturile de mai sus, veți asigurându-se că unghiile naturale clienții dumneavoastră nu numai sănătos, dar, de asemenea, arata luminoase, frumoase.

Published by